enerverc

Zero S | SR

El que se suposa que és muntar a cavall al carrer. La impressionant acceleració a qualsevol velocitat, les línies afilades i l’ergonomia esportiva transformen la conducció diària en una experiència emocionant. Amb una postura de conducció aerodinàmica que ajuda a recórrer fins 360km a la ciutat i 180km a la carretera, la Zero S ofereix la gamma més alta de la línia Zero.

Zero DS | DSR

Atlètica. Enginyosa. A punt per a qualsevol cosa. Enfronti a tot el que s’interposi en el seu camí, des dels bulevards plens de sots fins als boscos rocosos. La postura dominant de la Zero DS, la suspensió de llarg recorregut i els robustos pneumàtics preparats per a la brutícia li donen la capacitat d’anar a qualsevol part, mentre que la seva vista elevada facilita la navegació per les concorregudes carrers de la ciutat. Experimenta el teu món per primera vegada amb la propulsió dual esportiva pura, silenciosa i sense fissures.

Zero FX

La Zero FX es basa en les nostres robustes arrels tot terreny. Bloquejat i carregat per als seus senders favorits, dreceres o quan els semàfors parpellegen en verd, la potent cadena cinemàtica Z-Force® del Zero FX, la suspensió de cames llargues i l’equip de doble esport s’enfronta pràcticament a qualsevol cosa que se li creui en el camí.

Zero FXS

Ràpida. Malvada. Compacte. Amb un maneig precís i una acceleració de butllofes, la Zero FXS destrossa sigilosament qualsevol eslàlom urbà o conquesta la seva pista local amb feresa de tallat asfàltic. Combinant la robustesa fora de carretera amb l’agilitat en carretera, la Zero FXS és la millor manera de travessar la jungla de formigó.